Бомбата гръмна! Американски финансисти и антитерористи плюс губернатор докладваха на Департамента: Цацаров и Пеевски сринаха КТБ!

7 Dni Sofia07.09.2017
сотир цацаров

Би Ай Ти излъчи последната част от сензационното интервю на Люба Кулезич с банкера и собственик на КТБ Цветан Василев и съпругата му Антоанета Василева.

Двамата за първи път официално заявяват, че международна фирма за разузнаване и антитероризъм, както и американски губернатор са докладвали в Държавния департамент, че главни виновници за фалита на КТБ и последвалото разграбване са главният прокурор Сотир Цацаров и неговят гуру Делян Пееевски.

„В края на 2016 г фирмата JWI ни потърси чрез наш общ познат. Тази фирма е международен консултант в областта на бизнеса и политиката и се занимава с финансово разузнаване, държавна сигурност, антитероризъм и други дейности, така че дълго време е следила развитието на нашия казус“, обяснява Антоанета Василева.

„Първата и решителна крачка е направена. Губернаторът Ричардсън не би сложил името си под апликация, в която номинира за извършител на престъплението главния прокурор на страна членка на ЕС – Сотир Цацаров“, категоричен е Цветан Василев. И уточнява: „Пеевски не ги интересува толкова, защото не е важен като пост, интересен е главният прокурор“!