Мъжемелачка! Гала май реши с кого да смени Ромина Тасевска, мъж с много пари сяда в стола й

Гала

След като Ромина Тасевска пое „Съдебен спор“, в „На кафе“ все още не са решили кой ще заеме мястото й.

В понеделник на стола на жената на Дарко Тасевски седна също футболна съпруга, майка на две деца.Силиконовата брюнетка Деница Стоянова обаче отсъстваше във вторник, заменена от актрисата София Бобчева. В началото на седмицата обаче плътно до Гала седеше Владо Николов, който ит три години с променлив успех е част от „На кафе“. Той дори подари голяма коледна звезда на Гала и видимо се чувстваше у дома си в студиото, а от държанието на водещата става ясно, че той безспорно й е любимец.

Преди години разтропаният бизнесмен водеше рубрика за странни явления и случки, учеше зрителите как да правят коктейли. И в това няма нищо чудно, защото от повече от 20 години управлява и притежава една от най-известните фирми за внос на висококачествени питиета. Затова и няма нужда от висока заплата, каквато в предаването на Гала не дават. Той просто иска да си начеше крастата, понеже е завършил ВИТИЗ в единствения клас, специално подготвен за Сатиричния театър, и е състудент с Люба Пашова.

„Участвахме в масовки на спектакли с Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Катя Паскалева, Георги Калоянчев, Никола Анастасов. Имахме шанса да се докоснем до гения на тези колоси“, спомня си 50-годишният актьор. След като завършва театралната академия, Берлинската стена пада, хората излизат по площадите и въпреки че са готвени за щат в Сатирата, младите артисти се оказват безработни. Владо се сдобива и с първото си дете дъщеря, и се оглежда за стабилни доходи. Започва в маркетинг отдела на фирмата, която сега ръководи, и твърди, че си обича работата. „

За бизнеса е значимо и умеенето да ръководиш. Не да очакваш, че хората ще са ти подчинени поради йерархията, а да ги мотивираш“ издава рецептата за успешен бизнесмен Николов, който е баща и на двама синове. С жена си се запознават в бар, а тя го дарява с трите деца, без да са се венчали официално. Дали Владо Николов ще остане постоянен панелист в „На кафе“, продуцентите още не са решили. Той просто замества отсъстващия заради ангажименти Дарин Ангелов.

Междувременно на масата около Гала ще се изреждат още претенденти за мястото на Ромина, независимо от пола им. Николов обаче е с едни гърди напред в състезанието, не само защото от три години е част от дамското предаване. Той преживя истинска лична трансформация и от закръглен дългокоско се превърна в строени господин с елегантна прическа, на когото не можеш да дадеш половини век.

Твърди, че се дължи основно на храненето, като спрял меките сирена и месото, но пък няма сила, която да го спре да хапва риба и пица. В панела се очакват и други промени, така че нищо чудно Влади Николов, който е и адаш на прочутия спортист, да седне постоянно до Гала, ако бизнесът и голямото му семейство го позволят.