Падението на Нойзи е невиждано: Мария го изгони да живее у негов приятел

1

Бракът на Мария Игнатова с Ивайло Цветков се оказа огромна грешка за нея.

Мария отдавна не била щастлива с Нойзи, макар да е омъжена за него едва от 2 години. Когато заживели заедно в семейната й къща, тв водещата узнала за какъв „чешит” се е омъжила, пише crimesbg.com.

Писателят не пипвал нищо у дома и чакал Мария да му прислужва за всичко, а тя трябва да се грижи и за възрастнта си майка, която живее на горния етаж. Нойзи по никакъв начин не общувал с тъща си, само стоял на дивана и четял книги, правейки се на много умен.

На всичкото отгоре Цветков не печели и много пари. Игнатова даже взимала повече, макар да няма постоянна работа от години.

След издънката на Нойзи с шофирането в нетрезво състояние Мария видяла шанс да го разкара от живота си. И до днес тя не е коментирала нищо по случая, но се говори, че му е вдигнала големи скандали по този повод.

Именно честите скандали с жена му тласнали Нойзи още повече към чашката. И преди имал склонност да прекалява с пиенето, но след като се оженил, започнал жестоко да се комлексира, че жена му е по-успяла от него.

От своя страна Мария вече не можела да понася мъжа си и използвала издънката му, за да го разкара от дома си. Така Нойзи се озовал без покрив над главата. В момента живеел при приятел, докато си намери квартира.