Деси Стоянова се завърна в ефир и каза през сълзи такива неща, че разплака и цяла България

1

Водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова направи емоционално завръщане в ефир в понеделник сутрин. Тя отсъстваше за кратко след смъртта на съпруга си – журналистът Велислав Русев.

„Доста мислех какво да кажа и си дадох сметка, че всъщност имам да направя една констатация и да изразя една надежда“, започна тя и избухна в сълзи.

Съпругът й почина на 28 ноември след претърпян инсулт на 57 години. Велислав Русев беше уважаван професионалист с респектираща кариера и богат опит в медиите. Гилдията го познава като посветен вестникар, разследващ журналист и ментор на цяло поколение репортери, работил във вестниците „24 часа“, „Сега“, „Монитор“ и „Експрес“.

„Когато човек преминава през нещо такова се замисля за това колко важна е подкрепата на хората около него. Важна е, за да посрещнеш болката и да я понесеш. Затова искам да благодаря наистина още веднъж на всички за разбирането и съпричастността“, продължи Деси Стоянова през сълзи.

Тя каза, че най-вероятно няма да е в най-добрата си форма понякога, но е сигурна, че ще има моменти, в които ще се смее безкрайно много.

„Факт е, че когато нещо те разтърси до основи, продължаването напред не е лесно, но категорично си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. Това е нещо, което аз смятам да се опитвам да правя оттук нататък. Да цениш мига, защото в крайна сметка ние имаме само него“, каза Деси Стоянова.

Ден след смъртта на Велислав Русев Деси публикува снимка на двамата с трогателен текст.

„Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този“, написа тя в инстаграм.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории