Развод ми дай! Мария Игнатова изрита Нойзи от баровския си палат в „Драгалевци“

мария игнатова нойзи

Тв звездата Мария Игнатова е зарязала съпруга си Ивайло Нойзи Цветков след пиянската му изцепка, издават приближени до двойката. Тя сериозно обмисляла да подаде и молба за развод в най-скоро време. Мария била бясна от постъпката му и не можела да му прости провинението, пише retro.bg.

Откакто интелектуалецът бе хванат зад волана с 2,12 промила концентрация на алкохол в кръвта, а после и арестуван, бракът им се пропукал.

Съседи на Игнатова издават, че тя изгонила мъжа си от луксозната си къща в елитния столичен квартал „Драгалевци“, където Нойзи бе заврян зет.

Друг сигнал, че любовната им идилия е рухнала, е, че Мария не го подкрепи и защити след скандала, а тъкмо обратното – разграничи се от него. Тя е престанала и да харесва публикациите му в социалните мрежи, включително и тази, в която той се покая и поиска прошка от обществото.

„Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало и няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни – важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте“, написа журналистът. Той обаче не получи почти никаква подкрепа от известните си приятели, а тъкмо обратното. Куп потребители на социалните платформи остро го разкритикуваха. „Цялото ти поведение, и в частност четенето на морал и неприкритата надменност в изказванията ти, тотално издиша и изглежда като абсолютно лицемерие в момента. На всички е ясно, че не ти е първият път, в който си се качвал в подобно състояние. Дано поне е последният. Ааа и също така – глупост е да се качиш на 0,6 промила. Да се качиш на 2 промила е липса на какъвто и да е разсъдък и на всякаква отговорност. Дъно“, пишат те. След като бе залят с критики, Нойзи реши да забрани на фейсбук потребителите да коментират излиянието му.
По-късно в тв ефира той призна и че е „разочаровал Мария“.

Припомняме, че 51-годишният виден столичен сноб бе хванат да кара пиян посред нощ на 17 ноември по Околовръстното в София на път към дома на Мария Игнатова. След като полицейски екип го спрял за рутинна проверка и служителите на реда установили, че Нойзи говорел неразбираемо, поискали да му направят тест с дрегер, който установил наличие на 2,12 промила алкохол в кръвта. Мъжът на тв звездата бил незабавно арестуван, дал доброволно кръвна проба, но отказал такава за наркотични вещества. По случая бе образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 3 години и глоба от 200 до 1000 лева. На Нойзи обаче му бе наложена мярка „парична гаранция“ и бе пуснат на свобода срещу 15 000 лева, като му бе конфискувана шофьорската книжка, а автомобилът му бе отнет в полза на държавата.

Ивайло и Мария са заедно от лятото на 2020 г. През 2021 г. сключиха брак на тайна церемония в село Житен в присъствиeтo само на най-близките си хора. След това почерпиха роднините и кумовете в столичен клуб, собственост на брата на Мария. Бившата водеща на „Х фактор“ и известният от малкия екран коментатор на всякакви теми и предавания се ожениха на 26 септември, когато е и рожденият ден на блондинката. Кумове бяха Алекс Раева и Александър Жеков, който е най-близкият приятел на Нойзи още от ученическите години в Класическата гимназия. На сватбата присъстваха и синът на Игнатова, и дъщерята на Ивайло от предишна връзка. Допреди скандала с ареста на журналиста двамата афишираха без притеснение любовта си медийно. Неотдавна Нойзи се обясни в любов на Мария и от ефира на Би Ти Ви. Пред камерите той каза: „Тя е нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма спасение. Да ме извинява Снежанка, но въпросът към огледалцето има ясен отговор… Мария е жената!“.

Преди да се омъжи за него, Игнатова имаше почти 10-годишна връзка с Димитър Рачков, която вървеше на приливи и отливи. Няколко пъти се разделяха и събираха, а в последните месеци от отношенията си бяха дори сгодени. Мария Игнатова има един син и той е от връзката ѝ с бизнесмена Петко Димитров. Виктор бил съвсем малък, когато родителите му се разделили.

През първите години хлапето прекарва по-голяма част от времето при татко си, но като цяло Мария и Петко поделят грижите за сина си, без да имат пререкания. Нещо повече, винаги са били в много добри отношения, дори тв водещата присъства на сватбата на Петко с новата му жена – Яна, бивша състезателка по спортни танци. Мария никога не е споделяла каква е причината за провала на отношенията им, но според писания в различни издания Петко разказвал, че тя е искала от него да зареже бизнеса с нощни чалга заведения. Той пък имал нужда жената до него да разбира работата му и да се съобразява. Ако и с настоящия си съпруг по документи Ивайло Игнатова се раздели официално, това ще е трета провалена сериозна връзка за нея.