Сълзите не спират: Мъжът на Деси Стоянова бил сам в момента на трагедията, далеч от нея

1

Деси Стоянова остана вдовица само на 48 години, след като внезапно загуби съпруга си – популярния журналист Велислав Русев. Той почина във вторник сутринта едва на 57-годишна възраст. Разбра се, че си е отишъл след тежък инсулт.

Журналистката не се появи в „Преди обед“ във вторник, но сутринта от предаването не дадоха обяснения защо я няма. Едва следобед стана ясно, че съпругът й си е отишъл без време. Сломената Деси не дойде на работа и в следващите дни. Нейни приятелки разкриват, че тя е направо съсипана от черната вест. Според източник на „Уикенд”, Велислав Русев е бил сам в момента на трагедията. Той е бил в семейната къща във великотърновско село, където прекарвал по-голямата част от времето си в последните години.

Двамата с Деси Стоянова се запознават във вестник „Сега“, където работят. Вельо, както го знаят приятелите, е работил още в „24 часа“, „Монитор“, „Експрес“ като съдебен репортер. В редакцията на „Сега“ първи я забелязва Русев, докато тя пуши цигари в коридора на редакцията. Младата репортерка от международния отдел обаче е доста резервирана и в началото двамата са на „здравей-здрасти“. По-късно Деси откликва на ухажването на Русев и започват да излизат. Това се случва преди 24 години. Двойката вдигна сватба през 2006 г., а 3 години по-късно се раждат близнаците Красимир и Стефан, които майката упорито крие, за да имат спокойно детство. Днес те са само на 14 години и оттук нататък ще трябва да растат без баща.

„Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби любимия си човек, съпруга си – уважаваният журналист Велислав Русев. Семейството моли за разбиране и време, което да им позволи да бъдат заедно в скръбта и преодоляването на тази огромна лична загуба. Ние, екипът на „Преди обед”, я обичаме, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне”, така екранният партньор на водещата Петър Дочев съобщи за кончината на мъжа й. Не става ясно кога ще се върне на екран Деси Стоянова, но екипът не я притиска и ще й даде времето, от което има нужда, за да преодолее този изключително тежък момент.

 

Водещ по неволя: Коя е заместничката на Деси Стоянова в „Преди обед“ след трагедията й? (СНИМКА)

 

В сряда вечерта Деси Стоянова се сбогува с мъжа си в социалните мрежи с трогателно съобщение. „Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на в. „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този” – гласи постът на красивата тв водеща.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории