Водещ по неволя: Коя е заместничката на Деси Стоянова в „Преди обед“ след трагедията й? (СНИМКА)

1

Хубавата брюнетка Светлозара Лазарова замести Деси Стоянова като водеща на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви.

Стоянова изгуби съпруга си преди дни, след като 57-годишният Велислав Русев издъхна от инсулт. След кончината му Деси не се е появявала в предаването и от понеделник я заместват нейни колежки. Вчера на екран се появи Светлозара, която редактор в „Преди обед“, автор и водещ на поредицата „Аз, потребителят“.

Завършва Българска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Има 12-годишен опит в създаването на телевизионни продукции. Започва кариерата си като репортер в Новини. Тогава е ангажирана със социално значими теми на територията на Столична община, работи и по редица разследвания, включително и разкрива схема за незаконна търговия с органи. Създава авторските поредици „Големите български откриватели“, „Чужденците“ и „Новите субкултури“.

Светлозара е и съосновател на социалния проект „Игрите на 90-те“, който цели да изкара малчуганите от телефоните и да им покаже света на реалните игри, които си спомняме от детството си. Снимала е редица телевизионни риалити формати у нас и в чужбина и е работила като game producer, сценарист и редактор.