Ето я новата жена в живота на Слави! Даде й шоу в телевизията си и място в… къщата си (СНИМКА)

7 Dni Sofia01.12.2023
слави-трифонов-тита-1280x720

В личния любов на Слави Трифонов май отново изгря слънце, защото в живота му има нова жена, която да отключва емоциите и чувствата на шоумена.

Едва ли е изненада, че тя отново е жена, която се занимава с психология, подобно на предишната му изгора. Очевидно Дългия има афинитет към психоложки.

Става въпрос за 29-годишната психоложка Лилия Стефанова, която Дългия покани още преди няколко месеца да води рубрика в неговото вечерно шоу по 7/8 ТВ.

Тя вече може да се похвали и със собствено предаване, заради което шоуменът прецака бившата си голяма любов – Магдалена.

Красивата Лилия напълно е омаяла Трифонов и според слуховете, от няколко месеца той има повече от професионални отношения с нея.

Двамата често вечеряли заедно в дискретен и скъп ресторант в столичния квартал „Изток“, а според запознати – блондинката често посещавала и жилището на Трифонов в комплекса „Делта хил“ край Перник и оставала да пренощува там, пише „Уикенд“.

Факт е, че явно Трифонов е видял потенциал в лицето на блондинката, защото досега финансираше единствено програми, излъчвани в делничните вечери, а през останалото време в телевизията му вървят повторения.

Рубриката на Лилия Стефанова засега се радва на свободно екранно време и доста специално внимание от страна на шефа. Всеки уикенд блондинката е в компанията на Боби Стар Репортерс.