Спрете да плюете Васко, че го заболя Ухото! Нямате ли си Боби Михайлов да се занимавате с него?

payimage-607655

И да не съм чул да плюете Ухото.

Човекът се грижи за софиянци. Предлага ни безплатно, безплатно, екстремни тренировки за добро здраве. Ходенето пеша в София, свиквайте защото скоро архитекта на Ухото ще ви конфискува колите, тези дни изисква специални умения, съчетани с високо спортно майсторство. Нещо като програма за командоси-супермени. Преминаване през силно пресечен терен, бодикомбат, акробатика, изпълнение на троен аксел върху тротоар, пълзене и проедоляване на снежни прегради и водни препятствия. „Игри на волята“, но в градски условия.

За победителите и напредналите се предлага бонус. Участие в доброволни бригади за почистване на сняг по столичните булеварди. В помощ на Ухото, Мис Бони и останалите „градски активисти“.

Няма съмнения, че софиянци са доволни от новата програма, поне ако се съди по националните телевизии. Няма репортажи с гневни хора, няма съдържатели на заведения, до които няма достъп и които не се заканват да съдят общината, както беше преди години. Няма репортажи от „Пирогов“ с пострадали. Няма мемета, колажи, карикатуристите на повикване са заети с Боби Михайлов и Пеевски.

Хубаво е.

От профила във фейсбук на топ-журналиста Стефан Ташев


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории