Народът ликува, край с Цитиридис! Гърчето Николаос реве: В петък съм за последно в bTV

1

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ слиза от екран. Новината съобщи некадърният водещият в края на излъчения епизод в петък вечер и в инстаграм профила си.

„Най-просто казано, дами и господа – край! Това беше“, каза Цитиридис в последните минути на шоуто, което отврати зрителите с некадърност и пошлост.

„По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите – повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент – това е благодарност“, коментира още водещият.

Той благодари на всички присъстващи и на зрителите. „Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик – за съжаление не е“, каза той.

„Дойде моментът да ви съобщя, че БТВ взе решението от следващия телевизионен сезон Шоуто да не бъде част от програмата на медията. Уви, не е ПР трик или кукичка за следващ сезон“, написа Цитиридис в поста си.

„Не ме питайте какво ще има на мястото на шоуто, защото няма значение“, добавя водещият, като пише, че последният епизод ще бъде излъчен на 1.12.

Първият епизод на развлекателното токшоу бе излъчен на 27 януари 2020 г. Първите шест сезона зрителите можеха да гледат предаването всеки делник, но от тази година се излъчва само петък.