Гриша Ганчев разкри защо е убедил Симеон Славчев и Ивелин Попов да отидат в Левски

гриша ганчев

Гриша Ганчев разкри, че Ивелин Попов и Симеон Славчев му са се обадили, преди да преминат в Левски. Както е известно, двамата са бивши футболисти на Литекс, като по онова време собственик на клуба бе именно Ганчев.

Бизнесменът отговори на въпрос: “Ти ли стоиш зад думите на Ивелин Попов за табелите на “Герена”? Той каза един собственик, продал играчи за 200 милиона”.

“Глупости. Президентът на Белия балет също е от 30 години… Ивелин е добро момче. Аз много го харесвам, той е коректен. Със Симеон (б.р. – Симеон Славчев), като отидоха в Левски, ми се обадиха преди това. “Ние сме си левскари и отиваме в Левски”. Казах им “окей”, нямате никакви проблеми. Какво лошо има, след като като деца са били от Левски, бащите им от Левски, братята им. Това ли е по-коректно, заради пари да дойде при мен? Той е отишъл да си прави кефа. Още беше в Русия и ми се обади: “Шефе, да знаеш, аз отивам в Левски”. “Окей, това е правилна позиция – иди си изпълни детската мечта”. Не може да кажем, че навремето Гиби Искренов от любов е отишъл в ЦСКА. Отишъл е заради пари, нали?”, каза Гриша Ганчев в подкаста “Код Спорт”.