МТ: Секретна снимка уплаши Левски! Разследват бягство на Жереми Петрис в ЦСКА

payimage-595345

Шефовете на Левски разследват евентуално бягство на Жереми Петрис в ЦСКА. Причина за техните подозрения е фактът, че французинът е в много добри отношения с част от  играчите на „червените“. Това било документирано от секретна снимка, на която Петрис позира с нападателя Дюкенс Назон и още футболисти на ЦСКА пише днес в. „Мач Телеграф“.

Бранителят, който иска многократно увеличение на заплатата, за да преподпише договора си със „сините“, дори е бил разпитан от ръководството за евентуални преговори с ЦСКА за договор от лятото. Жереми Петрис твърдо е отрекъл, че разговаря с „червените“ и уточнил, че все още не знае къде ще продължи кариерата му, ако не преподпише. Това обаче не е свалило съмненията от „сините“ шефове.

Петрис беше пред приключване с футбола и според слуховете е работил в ресторант, когато получи офертата от Левски, която го върна терена. Според неофициална информация защитникът взима 3500 евро на месец към днешна дата, а настоява за 17 000 евро, за да преподпише. Ръководството на „сините“ няма никакво намерение да дава такава огромна заплата на французина. Има голяма вероятност, ако до януари 2024 година той не е преподписал, собственикът на Левски Наско Сираков да изпълни заканата си и да го забие трайно на резрвната скамейка.