Само в 7DniSofia.bg

Много близък авер на Стоичков погна феновете: Наркомани, как ще хвърляте факли срещу полицията?

7 Dni Sofia18.11.2023
payimage-599630

Бившият футболен шеф Христо Порточанов говори след отварянето на „Залата на славата“ на Христо Стоичков. Той заяви, че отдавна е трябвало да бъде отворен такъв музей заради историята на Камата. Той говори и по състоялите се протести вчера, като заяви, че ако са такива феновете в България, то ние сме приключили като държава.

„Важното е, че нещата се събраха на едно място, за да са заедно. Доста закъсня, за да отвори такава зала“.

След това той говори и за събитията от четвъртък: „Грозно, много грозно. Ако това са фенове, значи ние сме приключили като държава. Ние все започваме нова ера и все не я започваме. Доволен съм, че момчетата играха добре. Ще видим сега със Сърбия.

Не виждам защо. Държавата започва да се меси там, където не и е работата. Държавата трябва да помага, а не да разследва. Виждам такава намеса от нейна страна. С действията, които предприемат, какво е това?

Потресаващи са кадрите, това са едни платени, дрогирани наркомани. Как с паветата, с факли ще бият полицаи. Коя нормална държава допуска да се бият полицаи?! Не слагам всички под общ знаменател, само тези, които участваха в тази вандалщина. Тези, които правеха щуротиите, не бяха фенове“, заяви Порточанов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории