Само в 7DniSofia.bg

Прелъстена и изоставена? Емануела побесня посреднощ: Извади шокиращи тайни от живота на Елвиса (СНИМКИ)

1

този път Емануела няма цедка на устата и изкара на показ и най-мръсните тайни на бившия си, вероятно ядосана от последните слухове, че е спал с Денислава по време на „Игри на волята“.

Емануела не спира да коментира участието на бившия си Мартин Елвиса в „Игри на волята“. Чалга фурията направи шокиращи разкрития за риалити героят, който от любимец се превърна в най-мразеният от зрителите участник.

Сега Емануела излиза с още пикантни разкрития за Елвиса, които ще затвърдят мнението за него от последните няколко епизода. А този път Емануела няма цедка на устата и изкара на показ и най-мръсните тайни на бившия си, вероятно ядосана от последните слухове, че е спал с Денислава по време на формата.

„Поведението му извън „играта“ е същото, че и по-лошо. Предателства, обиди, заплахи, като селянин от кроманьонско време. Възпитание – нулево. Радвам се, че съм далече от това и се моля синовете ми, а и вашите такива, да не приличат и подражават на подобни болни хора с комплекси и без едно постижение в живота си, освен да са гаджета на известни жени“, реди Емануела на стори в Инстаграм.

Емануела разкрива, че Мартин е ипотекирал апартамента си, за да може да се включи с малък дял в оборотно заведение в София. „Налични си всички симптоми на параноидна шизофрения – заболяване, при което хората притежават такъв бърз и болен ум, както и не приемане на на друго мнение и бягство от реалността. Истината е, че ако беше добър човек, можеше да бъде успял, а не деградиращ, безполезен и обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои“, споделя още фолк звездата.

„Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дават някой лев, да си оправи сметките. И когато аз кажех, че сме заедно, той им казваше, че съм „луда“. Карала съм го да отиде на психолог, можех да му помогна, но нещата ескалираха и си тръгнах от този Аз“ казва Емануела, пише show.blitz.bg.

1219377472