Хекимян смълча БНТ: Ми да ви кажа честно не съм чул Васил Терзиев да подкрепя твърдо Борис Бонев

payimage-603232

Нови избори след три месеца за общински съветници ще бъдат наказание за софиянци. Това каза пред БНТ общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Повод за думите му е невъзможността Столичният общински съвет да избере председател. И отново обясни, че ГЕРБ ще бъдат силна опозиция в столицата.

В понеделник Бонев събра гласовете само на 23-мата съветници от ПП-ДБ-СС. На 20 ноември ще има нов опит за избор на председател, но ГЕРБ и БСП са категорични, че няма да подкрепят кандидатурата му.

„В дните между първия и втория тур обясняваха, че Путин идва и е на прага на София чрез Григорова“, каза той.

Борис Бонев каза, че БСП „е вариант за общи политики“, включи и „Възраждане“. Кога Борис Бонев, Кирил Петков, Христо Иванов и т.н. казват истината. Бонев иска подкрепа от Ваня Григорова, зад която стоят русофилите и „всички тези лоши хора“, които бяха довели Путин на вратата на София, каза Хекимян.

Виждаме нова сглобка в София между ПП-ДБ-СС,  БСП и „Възраждане“. Най-голямата група трябва да създаде мнозинство, каза още той. И обясни, че не е чул кметът на София Васил Терзиев да стои твърдо зад кандидатурата на Борис Бонев.

Васил Терзиев беше избран с гласовете на ГЕРБ, но ние от тях постове не искаме, категоричен бе той. И отново повтори, че няма да става зам.-кмет.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории