Да, истина е тази долна постъпка в „Игри на волята“! Виолета скрои жесток номер на Гладиаторите, заради дъщеря си

1

Бизнесдамата Виолета нарочно изпрати Мартин на пъзела, за да провали Гладиаторите в териториалната им битка

Така племето й смени резиденцията със стопанството, а единствената цел на Виолета Стайкова май бе да се погрижи за дъщеря си Денислава да не гладува и бедства на Дивата река, която Старейшините обитаваха до днешната си битка. След като спечелиха териториалната игра срещу Гладиаторите, те вече са в резиденцията.

Миналата седмица синьото племе беше наказано да живее на Дивата река заради нарушение на правилата. Виолета обаче не показа да е притеснена за детето си, но както е видимо от играта й досега, тя го раздава желязната лейди и нито за миг не е влязла в ролята си на майка орлица. Вероятно обаче саботажа й показва, че иска да обгрижи момичето си, след като самата тя знае много добре какви са условията там.

Затова и собственичката на агенция за недвижими имоти изпрати новодошлия в племето, Мартин Николов-Елвиса, да дирижира реденето на поредния пъзел в играта. Опасната блондинка, която трябваше да бъде напътствана от покерджията в поставянето на частите, но със завързани очи, се замота умишлено и така другото племе завоюва победата.

В интерес на истината Марто също имаше намерение да провали играта, като по този начин да създаде дискомфорт на Мастагарков. Не стана ясно обаче дали е предприел тази мръсна игра, макар че още преди да започнат битката, Елвиса сподели, че би искал да се погрижи за бившето си племе да не гладува.

В утрешната капитанска битка един срещу друг ще излязат Момчил и капитанът на Гладиаторите Теодора Маринова. Двубоят, който ще бъде много равностоен, ще бъде и елиминационен. Само един от двама им ще продължи напред в играта, пише hotnews.bg.