Грозно видео: Депутат на Кирил Петков се затвори в тоалетната с мъж, няма да повярвате какво остана след тях…

кирил симеонов

Ексдепутат шокира с неадекватното си поведение посетителите на варненска чалготека в събота вечер

Друсан до козирката, агресивен, крещящ в несвяст и с кръвясал поглед, протежето на регионалния министър Андрей Цеков във ВиК холдинга Кирил Симеонов се затвори с мъж в тоалетната на варненска чалготека, алармираха наблюдателни посетители=

Въпреки, че беше дошъл с жена си, Симеонов явно предпочита да се усамотява с представители на собствения си пол в тъмни и тесни помещения.

Какво са правили двамата вътре можем само да гадаем, съдейки по белия прах, с който е омазан плота на кенефа. Видно е, че партиецът от “Промяната” и довереник на Андрей Цеков не шмърка нищо евтино. Най-вероятно става дума за нашумелия в ъндърграунда наркотик “кристал”, или за силно разредена смес от пико и фентанил, която дилърите опитват да пробутат за кокаин.

Припомняме, че след като не успя да стане депутат на последните избори, Симеонов беше намърдан в ръководството на ВиК-Варна от министъра, оглавил МРРБ. С личното съдействие на Кирил Петков. Все пак точно Кирчо напазарува затъналия в дългове Кирил Симеонов, когато той беше депутат от ИТН. Преди това пък Симеонов го знаехме само от участието му във Биг Брадър, където беше непрекъснато пиян.

Заедно с новите общински съветници и районни кметове от ПП във Варна, ексдепутатът обръщал чаша след чаша алкохол, а шокирани посетители дори щяли да отнесат кроше в лицето, сблъсквайки се със силно неадекватния Симеонов на влизане в мъжката тоалетна.

В компанията на Киро Брадъра (бел.ред.: така Симеонов е познат след участието си във Вип Брадър) във варненската чалготека е бил и Николай Желязков, който спечели изборите за районен кмет на “Приморски”. От няколко месеца същият заемаше поста заместник-председател и член на Съвета на директорите на Държавната консолидационна компания (ДКК). В нощното заведение с бившия депутат са се забавлявали и двама общински съветници на Варна от ППДБ – София Колева и Мартин Димитров. И двамата са никому неизвестни, но очевидно обичат шумните чалга купони и алкохола.

Източник: Crimesbg.com