Среднощно изнасилване за Боби Михайлов и пинчера му Запрянов! Кметът на Кърджали им нанесе голяма болка

payimage-566870

Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн публикува посреднощ на личния си профил нова информация относно евентуалното провеждане на европейската квалификация България – Унгария в неговия град.

Той вече настоява на трибуните да бъдат допуснати фенове.Което със сигурност е шокирало Борислав Михайлов и новия му пинчер в БФС – проваленият журналист Христо Запрянов, кичещ се с титлата „замистник-директор“.

Ето какво пише г-н Мюмюн:

„Скъпи съграждани и привърженици на футбола,
Бих искал да внеса яснота във връзка с появилите се информации относно предстоящата среща между националните отбори на България и Унгария за евентуално домакинство на Кърджали. Към момента няма постъпило официално писмо от страна на Българския футболен съюз към Община Кърджали с искане националният ни отбор по футбол да приеме отбора на Унгария на стадион „Арена Арда“.
Въпреки, че остава съвсем кратко време до началото на двубоя Община Кърджали остава в готовност да окаже пълно съдействие за ползването на стадиона и организацията на срещата, съобразно своите правомощия и ангажименти.
Държа да подчертая, че домакинството на България срещу Унгария ще се превърне в истински празник за феновете на футбола в Кърджали и региона. Ние сме футболен град с богата история и традиции в лицето на ПФК „Арда – 1924“.
Затова нашето категорично становище е, че срещата не трябва да се играе пред празни трибуни. Националният ни отбор по футбол, без значение в кой град играе, заслужава пълната подкрепа на българските фенове. Това е и очакването на всички привърженици на футбола в града.
Всички останали въпроси, свързани с мястото и организацията на срещата са от компетенциите на отговорните институции в лицето на Българския футболен съюз.“