Мамка му, „Младост“, всички тъпанари ли сте там!? Заслужавате си местния Прост(о) Киро

1

Отминалата изборна неделя излъчи нов лидер в софийската глупост – столичният квартал „Младост“.

Там някой си Ивайло Кукурин от ДС поведе в първия тур на Юлиян Пейчев.

Не, че вторият говори нещо на столичани, но в „Младост“ го знаят всички.Защото е преподавал на децата на повечето от тях. Гледали са картините му, реализирал е десетки полезни инициативи в квартала, направи НПО, което по-лесно да придвижва жалбите на съкварталците му. Освен това има прекрасно семейство с 4 деца, обичан е от всички.

Насреща какво предлага Кукурин, освен джендъризация? Бил взел активно участие три пъти в почистването на крайблоковото пространство. Това пише в представянето му за кмет. Прекалено ми е комсомолско.

Проверка пък показва друго. Кукурин е бил част от кредиторите в КТБ, заедно с баща си с приети вземания. Кукурин е вложител със сумата от малко над 20 хиляди лева, а брат му Владимир Кукурин с влок от близо 600 лева. Типичен Кирил Петков!

Добре де, защо тогава „Младост“ гласува за местния Просто Киро, а не за човека, който живее всеки един ден от живота си с идеята за квартала?

Отговорът е умопомрачителен – приличал на онази Иванчева, която обе натресена за смет на „Младост“ от съмнителни среди!

Амо хора, на вас в „Младост“ ви я доведе Борис Бонев! Добре де, беше един от тези, които я доведоха и гарантираха за нея.

И сега забележете тъпата логика в Младост: Подкрепяме новия кандидат на Борис Бонев за кмет на квартала, защото конкурентът му Пейчев прилича на… предишния кандидат на Бонев!

Хора, с тая логика на всеки следващ избор Борис Бонев, ще ви води по един нов кандидат и ще чака на свещената ви простота, за да го изберете!

Път назад има! В неделя!

Гледали ли сте „Болница на края на града“? Помните ли великата мисъл: Ако глупостта можеше да лети, вие щяхте да летите като гълъбица“?

За „Младост“ в неделя ще е хубаво по-малко народ да се рее над блоковете, литнал на крилете на глупостта. И на вота за Кукурин.