Той знае как се става шампион, чуй го Ел Маестро: ЦСКА изчезва някъде! Това не е начина да си първи

payimage-604907

Легендарният бивш треньор на ЦСКА Георги Василев е силно притеснен от спада във вормата на червените в завършващата част от шампионата.

„ЦСКА не влезе добре в мача с Арда, както беше и срещу Пирин в предишния кръг. Нямаше ги онези целеустременост и настроение от мачовете преди паузата. Много е рано на „Армията“ да си мислят, че могат да печелят мачовете си с лекота и това се видя. Лошото е, че в процеса на целия мач с Арда така и не успяха да се пренастроят и да заиграят по друг начин“, сподели Гочето.

„Червените добиха физиономия, която ни е до болка позната от миналите сезони. Вдъхновената игра, която вдъхваше и голям оптимизъм на феновете, изчезна някъде. За съжаление, се виждаше, че нещата няма да станат, просто играта не се получаваше. В същото време вратарят Бусато имаше много работа и може да се каже, че спаси точката за ЦСКА. И със сигурност, ако тимът продължава да играе по този начин, това няма да е единствената грешна стъпка. Това не е начинът, по който трябва да изглежда ЦСКА“, категоричен е шампионът с армейците.