Мазалото става пълно! Доцент призова: Оттеглете машинните кандидати на ПП и ДеБъ! Проговориха и за секса на Киро

payimage-592058
payimage-592089

Борис Марков

Да ви кажа нещо, на което можете да заложите апартаментите си абсолютно спокойно и ще спечелите.

Ако една тайна, например как се манипулират машините за изборите (но се отнася за всяка една тайна), та тя се знае от Кирил Петков, то тя не е вече тайна и ще ви хванат. Тя е споделена с Лена, на приятел, на комшия, на двама непознати във Фантастико, на автомвката и в 30% от случаите, когато е правил секс и си говорят след това. (в 70% говори за себе си и дали го харесват, предполагам)

Повтарям, че се отплеснах. Нещо, което е криминално и тайно, и се знае от Кирил Петков, то няма да остане такова и ще ви хванат. Това е по-сигурно от гравитацията, да си знаете.

Валерия Велева

ПП-ДБ не се разграничиха от своя зам.-министър на електронното управление Михаил Стойнов, заради когото днес избухна Костинброд-2.

Обясниха, че машините действат като принтери и кодът не отчита резултата.

Никой обаче не дава обяснение:

първо, защо този зам.-министър е влязъл в залата, заснел е процеса по генериране на кодове за машинното гласуване, свалил го на флашка и си тръгнал с нея, както пишело в доклада на ДАНС,

и второ, за какво са му тези кодове, ако те нямат отношение към резултата на вота?

Доцент Борислав Цеков

След разкритията на ДАНС, че ППДБ крадат кода за машините, не е ли морално кандидатите на тази формация да се оттеглят от изборите? Само така може да се възстанови доверието в изборния процес.

Даниел Божилов

Ся, че ПараПетите барали мадуровките не е новина. Ние това и от оня запис го чухме.

Новина обаче е, че тяхната МВР ги порти.

Сага ще слушаме тъпи обяснения, че техните хора просто са ходили да проверят дали на машините не са им паднали батериите.

Константин Мишев

Убеден съм, че ако бъде отменено машинното гласуване… Терзиев няма да отиде на балотаж!