3 часа след скандала, Киро се появи да говори! Пич, не може да си толкова тъп с опорките на Лена напред

кирил-петков-1280x709

Цял ден се чудят какво да измислят. Нас не ни е страх да излезем на хартиен вот. Голяма работа. Важно е всички да излезем да гласуваме.

Това заяви притеснен Кирил Петков на  брифинг на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ във връзка със скандала с машинния вот.

„ГЕРБ губят изборите в София и в други големи български общини и заедно с ДПС измислиха тази фалшива новина с манипулациите за машините на гласуване. Всичко тръгва от някаква митична справка на ДАНС, която е подписана от заместник-председателя на ДАНС. В по-спокойна обстановка след изборите ще трябва чрез парламентарен контрол да установим какво съдържа тази справка, защо е подписана от заместник председателя“, добави Петков.

„Всичко тръгва от някаква митична справка на ДАНС“, заяви пък Атанас Атанасов, който дъщо се закани „в по-спокойна среда след изборите“ да установява какво съдържа тази справка. Очевидно това е опорка, писана на крак от Лена Бориславова.

„Защо е подписана от зам.-председателя на ДАНС? Къде е председателят? А най-добре е ДАНС да не се занимават с изборите“, каза строго Атанасов.

Той припомни, че ЦИК решавали дали да има или да няма гласуване с машини, а в коалицията не се притеснявали от това.

Атанасов потвърди заключенията на съда, че преди години Аферата Костинброд е била фалшива.

„Не се поддавайте на тази нова Костинбродска афера, излезте и гласувайте“, каза той на гражданите.