Малеее, кмет на ГЕРБ напляска така Ваня Григорова, както не са я били като малка във „Факултето

9

Кметът на район „Люлин“ инж. Милко Младенов отговори на Ваня Григорова, чиито лик осъмна на спирки с национални герои.

Уважаемата г-жа Ваня Григорова, кандидат за кмет на град София, обвинява мен, районния кмет на Люлин, в конспирация и опит за злепоставяне?!

Първо, г-жо Григорова, умишлено не Ви упоменах в днешното ми възмущение – публикация в мрежата сутринта, защото съм разумен човек и знам, че Вие не си лепите сама плакатите, въпреки че целият Люлин е облепен с Ваши плакати – стълбове, огради, подлези, спирки и прочее! И то в пълен противовес с правилата, а после се харчат общински пари за почистване!

Второ, спирконавесите не са снимани вчера, а са извадени снимки от проекта „Велика България“, който започнахме преди години и го има в мои публикации и отчети, ама си трябва четене!

Трето, освен, че съм буден гражданин, съм и публична личност и в профила ми от рано сутрин заваляха сигнали от хора, чакащи автобусите! Ами да, ядосах се и изразих гражданската си позиция!

Четвърто, ако бях безпринципен човек, щях да скалъпя нещо на опонента ми от ПП, а не на Вас, поне такава е социологията!

Пето, аз също съм носил последствия от действията на екипа ми и в такива ситуации беше достатъчно да сведете глава и както и направиха, да изчистите спирконавесите!

Шесто, но не на последно място, пиарът Ви за този гаф е абсолютно погрешен.