Ама много е проста! Известна българка нахлу при Рачков по… зърна (СНИМКИ)

7 Dni Sofia25.10.2023
Рачков

Фолкдивата Мария се появи в национален ефир по щръкнали зърна. Миньончето на чалгата цъфна в „Забраненото шоу на Рачков“ по Нова тв облечена с бял прилепнал по нея потник, но… бе забравила да сложи сутиена си. И така на показ се оказаха напращелите й зърна. На няколко пъти операторите, дали нарочно, или не, акцентираха върху сочната силиконова гръд на миньончето. Но по-наблюдателните веднага забелязаха зърната на чалга фурията от Стара Загора, които ясно си личаха. И настана вой.

Със сигурност Мария не е разбрала за лекия гаф, който е сътворила. Зърната на певицата прозираха под потника на няколко пъти, и то при определена светлина.

Първоначално Мария прекрачи прага на шоуто на Рачков със сако. И се бе загърнала, за да скрие огромните си силиконови бомби. Още в началото обаче секси миньончето захвърли горната дреха и остана по изрязан потник, който веднага накара всички да я зяпат.

Водещият Рачков пък остана силно впечатлен от внушителния бюст на фурията. На няколко пъти комик номер 1 на България накара Мария да направи няколко движения, с който да разтресе пищната си гръд.

 

Страшни вълци на Мис Силикон! Пловдивчанка го спечели, софиянка обра наградите на спонсорите

 

Мария не за първи път се появява по зърна. Преди години певицата, която отново се носи на крилете на любовта със съпруга си Мирослав, излезе на участие в нощен бар пак без сутиен. И отново бе заложила на бял потник, от който зърната й ясно си личаха, пише hotarena.net. Дори тогава певицата качи снимка в този си вид в социалната мрежа.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории