Страшни вълци на Мис Силикон! Пловдивчанка го спечели, софиянка обра наградите на спонсорите

7 Dni Sofia25.10.2023
1

Пловдивчанката Карина Атанасова спечели титлата „Мис Силикон 2023“. Конкурсът се проведе в СПА столицата на Балканите – Велинград​. ​Десет момичета се явиха във финалната част на състезанието, като някои от тях бяха потресаващо грозни.

Атанасова показа най-изваяно тяло от всички претендентки. Мераклииките дефилираха пред публика в четири кръга, като най-атрактивен бе турът по бельо.

Карина е студентка и има свой бранд за дизайнерски дрехи, който развива успешно. В момента учи моден дизайн. Атанасова стана Лейди България 2022 година. Пловдивчанката за втори път се яви на конкурса „Мис Силикон“. Тя е обвързана.

Победителката от конкурса спечели награда от 10 хиляди лева, които са под формата на ваучери за процедури при д-р Алит Керимов, който бе определен за председател на журито. Освен това призьорката ще блесне на корица на известно списание.

Поради наличие на награди бяха раздаден на: Кати Дойнова стана Мис Силикон Естетик, а Биляна Димитрова от София обра наградите на спонсорите. Биляна Василева-Пандора пък стана Мис Силикон Star.

Надпреварата се проведе за 16-и пореден път, като всеки път участничките стават все по-малко.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории