Панелист на Гала не издържа – напусна родилното и не предаде на живо раждането: Помогнете да не припадна

7 Dni Sofia24.10.2023
Гала

Ководещият в „На кафе“ Георги Блажев стана татко за втори път, но не можа да покаже раждането на щерка си София по телевизията, както бе планирал.

Бебето от приятелката му Ива дойде на бял свят вчера следобед, а таткото не издържал на напрежението и напуснал залата, където майката раждала. Тя е завършила актьорско майсторство при Стефан Данаилов, но работи в телевизия зад кадър. Докато чакала щастливото събитие, тя слушала наставленията на Гала по телефона и дори отбелязала, че водещата има толкова успокояващ глас, колкото преподавателя й Данаилов, пише hotnews.bg.

Второто дете на Блажев, който има син от първия си брак, е зодия везни, макар че колежката му Ромина Андонова бе заложила, че ще се роди под знака на скорпиона.

Писателят, който първо работеше в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, получи сребърна лъжичка като подарък, а Гала и Стефан се отчетоха и с набор от ежедневниците, които са излезли в деня на раждането на София. Таткото Блажев не празнувал вечерта, а се прибрал и заспал щастлив:

„София Блажева, освобождавам четиристаен апартамент с гледка към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И понеже се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това – зодия Везни си. Ива Папазова, ти си много по-смела, силна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, глезя и заслужавам. Нямам сълзи, хлипове, нищо. Минавам през OMV и си купувам нещо с 3000 калории. Благодаря ви за цялата любов и тревога в днешния ден. Помогнахте ми да не припадна”.