Във „Фермата“ са бесни! Участничка разкри в аванс, че е изгонена, няма да повярвате къде я снимаха в Пловдив

7 Dni Sofia23.10.2023
2

Пловдивчанката Линда Бонева е аут от „Фермата 8“. Студентката по право бе забелязана от leijkru „Марица“ на Главната да свири на цигулка, а компания й прави кучето й Барни. Явно красавицата е загубила някоя от елиминационните битки и е изхвърчала от риалитито след гласуването на съотборниците си.

Нищо чудно излизането й от играта да бъде показано на зрителите още тази вечер. Линда е един от участниците, които участват в елиминационната битка, която предстои да се излъчи.

Линда Бонева влезе в шоуто „Фермата 8“ преди по-малко от месец. Тя си пасна веднага с играчите в „Елбетица“, към който се присъедини. Явно обаче когато ножът опре до кокала, те гласуват срещу „външните“ елементи в отбора.

Затова сега момичето отново свири на цигулка на Главната, за да забавлява пловдивчани и гостите на града.

От първи до десети клас Линда учи цигулка в музикалното училище в Пловдив, а като тийнейджър започва да тренира академично гребане и печели над 100 медала от републикански, балкански и международни първенства. От 14-годишна свири на цигулка в центъра на Пловдив, за да покрива разходите си за състезанията по гребане. Днес го прави, за да създава настроение на пловдивчани.