Натали Трифонова е в шок, колежките й също: Нова гвардия секси синоптички ги заменят (Снимки)

7 Dni Sofia22.10.2023
натали трифонова

Натали Трифонова е заплашена. Колежките й също.

Търсят се секси синоптички, които да започнат работа в първата българска метеорологична телевизия. Очаква се медията да стартира следващата година. Това е повече от добра новина за тези, които винаги се интересуват от времето, но и не само от него, а и от хубавите жени, пише „България днес“.

Натали Трифонова в шок: Нова гвардия секси синоптички я заменят

Телевизията може да върви в ефира благодарение на метеорологичния сайт „Метео Балканс“, който получи лиценз за телевизионно излъчване от 1 март 2024 година. От регистъра на СЕМ става ясно, че новият телевизионен канал ще се разпространява по кабел и сателит.

„Така ще се предоставя на зрителите в България уникалната възможност да следят специализирани метеорологични предавания, анализи и прогнози в реално време“, уточниха от сайта.

Новият проект ще предложи иновативен и интерактивен подход към прогнозите и анализите на времето, като същевременно ще предоставя уникални възможности за образование и обучение и на по-младите по темата.

 

Нова афера на министъра, на когото Бойко иска оставката! Денков, оставка на този идЕот

 

Всичко е хубаво, но… засега все още няма водещи, които да четат и обясняват прогнозите. Затова се търсят най-секси синоптички, които не само да поназнайват всичко за климата, но и да плакнат окото на зрителите.

Запознати споделят, че момичетата трябва да са не само млади и красиви, но и да не се свенят да показват себе си по бански костюми.

Натали Трифонова в шок: Нова гвардия секси синоптички я заменят

„С тази нова инициатива искаме не само да информираме, но и да обогатим знанията на хората за метеорологията и да създадем общност от ентусиасти, които да споделят своя интерес към природните явления“, добавят от сайта за прогнозите, които ще следят времето не само в България, но и по цял свят.