Игрите на омразата ескалират: Заплашват със смърт Теодора Мудева от „Игри на волята“

7 Dni Sofia20.10.2023
1

Голям хейт се изсипа срещу Теодора Мудева след това, което се случи в последните епизоди на „Игри на волята“, където положението става все по-драматично, пише blitz.

В серия от Инстаграм сторита риалити героинята отговаря открито за всичко, случило се по време на участието й и за всеобща изненада, тя признава неща, които никой не е очаквал да чуе.

Оказа се, че феновете на риалити формата са разочаровани не само от представянето на моделката, но и от това, което показа приятелят й Румен Радев, който също отнесе серия от критики, най-вече покрай отношението към Момчил. Е, Мудева не остана длъжна на никого, както става ясно от следващите редове.

„Всеки има право и на лошо мнение и на това да го изразява. Не сте длъжни всички да ме харесвате. Не сте длъжни всички да ме гледате. Няма да се извинявам за това какво мисля – тогава съм го чувствала така и за мен тогава това е било правилното. Може да съм грешала, но съм се водила по вътрешния си глас и по това какво усещам.“

„С Момчи сме се извинили за случилото се вътре. Не сме най-добри приятели, дори не сме се виждали след Игрите, но не смятам и че сме кръвни врагове. Аз лично не тая нищо лошо. Както казах, Момчил е изключително силен играч. Просто като хора не можахме да си паснем в условията, в които бяхме поставени“, казва моделката. И добавя още:

„Просто има едни коментари, съобщения, които съдържат смъртни заплахи. Това, че ще ми бъде „сменена физиономията“ и така нататък, които за мен са доста прекалени. Тези хора да се замислят, че и ние имаме родители, и ние имаме психика. Не всичко е „Игри на волята“. Гледайте си своя живот!“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории