Бареков се продаде на БСП: Ваня Чистачката ще спечели в София! Тъпа е, но се усмихва, гербери я подкрепят

николай бареков

„Всички отвратени от нелепите либерални кандидатури в София ще гласуват за Ваня Григорова или за Вили Лилков. Понеже има и твърд електорат зад гърба си, Ванчето е сигурен участник на балотажа. А там целият протестен вот е за нея. 100 процента. Ще е голяма победа. Погром“, сподели Николай Бареков.

„Всички срещу ГЕРБ, срещу Сглобката и срещу ДС, всички мразещи статуквото. А това е много, много. Ванчето просто трябва да си стои и да не прави глупости, още само 2-3 усмивки по телевизора. Права е Нинова, че не я пусна в Панорама. Това е тежкарско предаване, иска се акъл – не е за нея. Корнелия Нинова направи немислимото – президент от БСП, ще направи и невъзможното – червен кмет на София“, допълни бившият шеф в Би Ти Ви и ТВ7.

„Балотажът е Григорова – Терзиев. 80% от вота на ГЕРБ ще отиде за Ваня Григорова, защото те мразят жълтопаветния планктон противно на Борисов. Последните 2-3 дни поне десетима десни избиратели ми заявяват, че на първи или на втори тур ще гласуват протестно за Ваня. Аз по-сигурен кмет при тази ситуация не мога да си представя“, написа пловдивчанинът, когото Бойко Борисов кръсти Капута.

„Така си избра кмет либерален Рим, така си го избра и още по-либерастки Париж, а Ванчето не случайно е извадена от някого – тя е тяхно визуално, а и ментално копие. В София не е по-различно от Рим. Нямам никакви симпатии и няма да гласувам в София. Имам само антипатии към определени кандидати, а това е само анализ. Не казвам и че резултатът за столицата няма да е катастрофален, но той ще е такъв и с Васко Ухото и с Хекимянчето – но те са слаба изборна ракия за електората. Язък за милионите от червените куфарчета, освен ако ДС не играе с двама кандидати – привиден и истински“, завърши Бареков, който е единствения депутат, целен на плрощад с лай.а.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории