Знаково лице на ГЕРБ по Нова: Хората ме молят да не оставим в София да се случи онова, което 2 години мори държавата

payimage-567002

Силен жест е да търсиш широка кандидатура, която да привлече повече хора. Другият много силен кандидат – Георги Георгиев, изцяло подкрепи Антон Хекимяk. Това заяви Мирослав Боршош, кандидат за общински съветник от ГЕРБ-СДС за София, в ефира на Нова.

„Хората ни питат: „Ще се справите ли с това в София да не се случи това, което се случи в държавата през последните две години?”. Това е най-голямото притеснение”, подчерта той.

Боршош коментира недостига на места в детските градини: „2020 г. Фандъкова каза нещо много правилно – „Ще решим недостига с детски градини”. В момента 2000 деца са за детски градини, 7000 са в яслена възраст. Тя и екипът ѝ направиха нещо важно – да не пренатоварят групите. Показа се, че се държи на този образователен процес.”

По думите му проектите за една детска градина са между 2 и 3 години. Цените за строителни материали отпреди 3 години обаче са много по-различни от сегашните.

„Във всяка обществена поръчка има представители на политическите партии. Важно е да има ясни стандарти. Никой не е откраднал от асфалта – къде и как се взимат ядките е друг въпрос”, коментира още той.

Той смята, че в момента, с всички условности, в София е изградена модерна инфраструктура за един европейски град.

Той не коментира кой е провалът на ГЕРБ в последния мандат, но заяви: „Местната власт беше изоставена през последните две години.”

„Всички кандидати казват, че обичат София. Призовавам обаче разумно да подходим, да не се поддаваме на емоцията да изчегъртаме всичко, защото резултатите не са добри”, каза още той.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории