Васил Терзиев се оплете дори при Лора Кита, знаел как да прибера парите на софиянци: Вдигам им синята зона

payimage-599484

Не са спирани парите за градски транспорт по време на кабинета „Петков“, най-нагло излъга кандидатът за кмет на София Васил Терзиев при гостуването си на Лора Крумова Нова телевизия. 

Представлявам широк набор от партии. Това ни е подготвило за диалогичност, силно и качествено упралвнеие. Трудният път го извървяхме в месеците, в които работим заедно. 7-8 месеца работим заедно и търсим правилните решения. Не бих казал, че има липса на опит в екипа ни. Той е съставен от доказани районни кметове, хора като Борис Бонев, който се бори сам като общиснки съветник. Колегите от ДБ, които имат много дейни хора в Общинския съвет, обясни Терзиев.

Постоянно разговорът е около родословното ми дърво. Приятел се шегуваше, че съм потомък на Адам и Ева. Петър Младенов е далечен братовчед на дядо ми, оправда се видимо нервиран потомокът на ДС-родата.

Той призна, че вземе ли властта в София, започва да дои столичани с по-високи цени: Ще има поскъпване на синя и зелена зона. Нормално е, когато има запълняемост на синя зона, да взимаме повече пари. Поскъпването ще реши проблема частично. Всички мерки, които водят до положителни промени от днешня ден изглеждат непопулярни, посочи още Терзиев как ще скубе допълнително столичани.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории