Вили Вуцов потресе България: Жив труп съм! Синът ми събува гащите, вдига ми ги, води ме в болницата

1

“Аз в момента съм, да не кажа голяма дума, жив труп. Светльо (вратарят на “Славия” Светослав Вуцов, който е син на треньора-б.р.) е тук, той ме взе от болницата. Благодарен съм му – за това, което той прави за мен, не знам как ще му се отблагодаря. Вдига ме от кревата, сваля ме надолу, вдига ми гащите, обува ми ги, води ме до болницата с колата, връща ме. Има затруднения след контузията. Ще се справи с тях, убеден съм. Той е мъж с главно М”, казва наставникът на втородивизионния “Янтра” Велислав Вуцов, който говори пред клубния канал за тежкото си здравословно състояние.

„При мен нещата наистина са на тежка борба. Изкарах толкова време по болници – на много силни лекарства, инжекции. Дълъг ще е периодът на възстановяване при мен“, заяви той.

Вили Вуцов, син на легендарния Иван Вуцов, страда от диабет и това е причината за здравословните му проблеми. 56-годишният специалист е подложен на лечение, което, естествено, затруднява работата му като треньор. Той обаче прави и невъзможното, за да е до момчетата си от „Янтра“.

Те го подкрепиха, излизайки с фланели с надпис „С теб сме, Вили“ при гостуването на „Спартак“ (Пл) в неделя. А след него посветиха победата с 1:0 на треньора си.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории