Играе за себе си: Колегите й в bTV треперят заради напускането на Хекимян, а Натали Трифонова го удари на…

7 Dni Sofia09.10.2023
натали трифонова

Журналистите на Би Ти Ви може и да се тресат от стрес заради напускането на Антон Хекимян, но на Натали Трифонова изобщо не ѝ пука. Синоптичката и водеща си взе отпуск и отпраши за Рим с приятелки. Там посрещна рождения си ден на 2 октомври. Дългокраката блондинка навърши 32 години.

И този път Натали нажежи виртуалното пространство с оскъдни тоалети, които са нейна запазена марка. Тя публикува снимка, на която позира с черна рокля с голяма цепка и дълбоко деколте. Трифонова често се изявява в неуместно къси минижупи и в ефир. Някои по-консервативни зрители се възмущават, че подобно облекло не е подходящо за екран. Със сигурност обаче привлича мъжкото внимание.

Синоптичката явно е наследила вкуса си за облекло от майка си Ванина, която е прехвърлила 50-те, но още се носи като ученичка, а и доста младее на външен вид. Атрактивната зъболекарка излиза само с младоци, като отскоро има нов мъж в живота си. Неотдавна тя любеше чужденец, набор на щерка ѝ, но според запознати връзката им е приключила безславно и сега се е появила друга звезда на хоризонта.

Натали е признавала, че с майка ѝ са много близки и тя доста е повлияла на развитието ѝ – не само личното, но и професионалното. Подкрепила я и когато решила да започне работа в телевизията. „С нея сме приятелки, споделяме си всичко, дори и любовните проблеми”, коментирала е водещата на Би Ти Ви, която не се е показвала официално с мъж след раздялата с дългогодишния си приятел Доан Хасан.

Почитателите на Натали са категорични, че с родителката ѝ изглеждат по-скоро като сестри. Ванина ражда щерка си много млада и бързо се разделя с тогавашния си съпруг, защото бракът им се изчерпва. След развода бащата на синоптичката започва работа извън България и рядко вижда детето си. Майката на блондинката я отглежда сама и макар че среща трудности, не се предава в стремежа си да ѝ даде най-доброто. Малко след развода стоматоложката се мести от родния си град Велико Търново в София, за да практикува професията си. Тя отваря зъболекарски кабинет, а малката Натали записва в столично училище.

В ученическите си години блондинката се занимава професионално с боулинг. Тя с лекота отвява конкуренцията, но приключва с кеглите, когато Ванина я насочва да запълва времето си с нещо по-сериозно. И до днес обаче играе, когато иска да се разтоварва.

Трифонова е от лекарско семейство – майка ѝ е стоматолог, а баба ѝ – известен педиатър във Велико Търново. Всички очакват хубавицата също да учи медицина, но тя избира да тръгне в друга посока. Звездата на Би Ти Ви завършва паралелка с математически профил, но открай време я привличат по-артистичните дейности. Като дете иска да стане певица, манекенка, балерина. В тийнейджърски си години се занимава сериозно и със спортни танци.

Чаровната блондинка започва работата си в телевизията съвсем случайно, но още с появата си на екран прави впечатление и на зрители, и на продуценти. За първи път изгрява в несъществуваща вече ТВ 7. Там също чете прогнозата за времето и има предаване за кино, култура и шоубизнес. От Би Ти Ви я забелязват и я канят на мястото на Станислава Цалова, която тъкмо излиза в отпуск по майчинство. Оттам насетне Натали се сдобива с по-широка популярност.