Мисирката си е мисирка и в колата! „Лозенец“ се надигна срещу Цветанка Ризова: Грозно е, ма, грозно!

цветанка ризова

Жителите на столичния квартал „Лозенец“ си късат ризите от Цветанка Ризова. Водещата на „Лице в лице“ е станала омразна на комшиите си с грозното си поведение.

Вчера нейни съседи се оплакаха, че е затапила с колата си гаражите им.

„Ето така паркира една публична личност – Цветанка Ризова, защото, видиш ли, нямало къде да паркира, та запушва два входа- на подземен гараж и на надземни. Интересно, не мисли ли???? Бариерата на надземните я бях вдигнала, че излизам.

Явно малко им плащат, 1.5 лв. за зелена зона е скъпа работа или им закърняват крайниците от стоене, та 20 м да минат са много“, пише Теодора Тодорова в групата Квартал Лозенец – София във Фейсбук.

На Ризова наглото поведение не й е чуждо. Преди години тя бе засечена да шофира в насрещното в еднопосочна улица.

„То на нея не й е и за пръв път. Преди няколко години я снимаха да кара в насрещното на еднопосочна улица. Снимаха я даже и тя съвсем спокойно обясни, че това не било голям проблем…“, припомни член на групата на квартала и приложи снимка на нарушението отпреди време.

А жителка на квартала разказва друг потресаващ случай, при който водещата щяла да блъсне деца.

„Цветанка Ризова през май месец щеше да ни отнесе с двете ми деца, докато пресичахме на ул. „Милин камък“, защото шофираше, говорейки по телефона в ръката й. Изобщо не спря. Толкова бързо е карала, че за около 3 минути беше успяла през „Смирненски“ да обърне и пред 35-о качи мъж в колата си. Тогава я спрях да я питам защо не намали дори, при положение че отдалече имаше видимост, че пресичам с две малки деца. Каза, че не ни е била видяла. Не се и учудвам, шофира с телефон в ръката. Дори не се извини простакесата. А колко пъти съм й виждала колата оставена на средата на ул. „Добри Войников“, няма да коментирам“, възмущава се Нина Николова.

„Тая нагла мисирка за каква се мисли. Поръчкова и мазна“, „Добре, че не се кандидатира и тя за кметица“, и „Вероятно това е политиката на бТВ“, са сред другите коментари под публикацията в групата на кв. „Лозенец“.