Халтураджията на Слави се гаври с българите: Къде сте вие, къде са сърбите? 4 стотинки разлика

7 Dni Sofia08.10.2023
1

Крадецът на фейсбук-статуси  Иво Сиромахов опита да се прави на оригинален в социалните мрежи за олиото в Сърбия. Той „току-що е научи“, че там е с четири стотинки по-евтино, отколкото в България:

Току-що научих, че олиото в Сърбия е с четири стотинки по-евтино, отколкото в България. Бесен съм!

Средностатистическият българин изпива по около триста литра олио годишно. Чукни го по четири стотинки, това са 12 лева годишно, които тия престъпници ограбват от всеки българин. Това е пладнешки обир!

Да не говорим, че в Сърбия заплатите са много по-високи от тукашните. Имам един братовчед Сретан, който е съсед на лелята на Джокович. Много земна жена, вика Сретан, винаги поздравява и се държи като обикновен човек. Та лелята на Джокович казала на Сретан, че заплатата на Джокович била незнамсиколко. Смятай! Къде са сърбите, къде сме ние…

Добре че Пепи Станоев ме светна на една далавера как да не ползвам олио. Вика: като отидеш в сервиза да ти сменят маслото на колата, им кажи тва старото отработено масло да не го изхвърлят, ами да го наточат в една тубичка.

И като се прибереш у вас, наливаш го във фритюрника и то си работи още една година – да си пържиш в него картофки, тиквички, мекици, бухти – квото ти е кеф!

Ми тва масло така или иначе си си го платил, за кво да им го оставяш на тия мошеници в сервиза.