Любовницата на продуцента на „Гласът на България“ се пусна чисто гола от морето

7 Dni Sofia09.09.2023
4

Чисто гола се пече по българското Черноморие моделката и актриса Цветелина Роскин, подвизаваща се в светските среди с псевдонима Лина. Татуираната мацка е бивше гадже на певеца Орлин Павлов. Чаровната плевенчанка в момента си ляга до музикалния продуцент на шоуто „Гласът на България“ Иван Тишев. Именно той е плътно до нея на плажа и дори я целува по голото дупе, когато Лина сваля всичките си дрехи и показва множеството си татуировки.

Роскин не се свени да се пече без бански
Роскин не се свени да се пече без бански

Страстната нудистка не се плаши от наводненията, които причиниха невиждани щети по най-южните ни курорти. Потопите не са застигнали моделката и тя е успяла да използва и последните слънчеви лъчи за това лято. Роскин избира закътани диви заливчета, където да се отдаде на нудизъм. На кадри се вижда как половинката й се заиграва с нея и я хапе палаво по голото дупе.

Секси блондинката е от Плевен и от малка се занимава с мода. Именно заради атрактивния си външен вид Лина е избрана да участва във видеоклип на Орлин Павлов, където успява да го омагьоса преди години. Твърди се, че палавницата е разбила сърцето на певеца.

29-годишната красавица е известна с освободения си характер. Преди години Лина бе хваната да се подвизава в интернет в сайтове за възрастни. Срещу солидно заплащане тя се събличаше гола и мастурбираше пред камери. Пикантните кадри се излъчваха на живо в еротични сайтове. След това разтропаната мадама стана и актриса, като игра главна роля в нашумелия уебсериал „Следвай ме“. В момента Роскин има близо 67 хиляди последователи в инстаграм. Tя e виcoкa 175 caнтимeтpa, c гpъднa oбикoлкa 86 cм, тaлия 63 cм и xaнш 90 cм, като обича да показва формите си.

С Орлин Павлов бяха двойка
С Орлин Павлов бяха двойка

„Ще продължа с актьорската кариера. Честно казано, искам доста по-нагоре от България и възнамерявам да замина за чужбина да се пробвам. Искам да играя в още сериали“, споделя Лина преди време.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории