БНР е гнус! Поканиха комунист от сектата на Жан Виденов да брани… Румен Радев

7 Dni Sofia03.09.2023
payimage-598946

„Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили артисти – премиерът Денков и Мария Габриел, тъй като те се явяват по медиите и обясняват, а има едно манастирско шушукане, което се води между Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев“.

Това каза пред БНР депутатът от БСП Румен Гечев в коментар на твърденията на лидера на ГЕРБ, че Алексей Петров е осигурил логистиката, за да може да разговарят Асен Василев, Кирил Петков и Бойко Борисов преди съставянето на кабинета „Денков-Габриел“.

„Подобряването на жизнения стандарт на българина и непозволяването на въвличане на България във военни действия в разрастващия се конфликт в Украйна. Тези две задачи са достатъчни като предизвикателство за нашата работа през предстоящия сезон, който се очерта да бъде доста напрегнат“, посочи депутатът, мислейки си, че хората са забравили, че той и Жан Виденов докараха на сктраната национална катастрофа.

„Тези, които правят закони от днес за утре и ги поправят на третия ден, ще посягат на Конституцията“, коментира Гечев и подчерта, че БСП е против подхода и против това, което се предлага да бъде променено в основния закон, защото целта на тези промени не е гарантиране на социалните права на българите:

„Да се занимаваме сега с Конституцията само за да ограничим правата на настоящия президент, това надминава всякакви граници. Ако ще правим някаква законодателна дейност , тя трябва да е съобразена с европейската практика, да е съобразена с традициите на българина и трябва да бъде в интерес на българския народ, а не на определени групи и на политически интереси“.

В предаването „Неделя 150“ проваленият комунист коментира и кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София:

„Беше единодушно избрана и очевидно г-жа Григорова е обединение на левите сили в София“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории