Ето я жената до Бербатов! И не, не я крие, защото е 3 години по-голяма от него

7 Dni Sofia02.09.2023
1

Димитър Бербатов е сред малкото български футболисти, които успяват да запазят в тайна личния си живот. Медиите следяха с интерес както футболната му кариера, така и кои са жените в живота му. Към момента той е баща на две дъщери.

Димитър Бербатов се включва сред гостите в „Мача на надеждата„. Събитието е организирано от фондацията на Стилиян Петров. Всички средства от събитието ще бъдат дарени на болници в България и на хора, лекуващи се от рак.

Жената в живота на Бербатов е Елена Щилянова, тя е с три години по-голяма от него. Двамата се запознават през 2006 г. в  столично заведение, което е едно от любимите на футболните национали. По това време тя била студентка в УНСС.

Според различни източници приятелите на Бербатов харесват Елена и я определят като „скромна“ и „земна“. Често медиите я наричат „Хубавата Елена“.

За пръв път тя се появява с него на светско събитие през 2017 г. на благотворително събитие, организирано от футболиста. Тогава заедно с тях са както двете им деца, така и майката на Бербатов.

„Щастлив съм, че имам 3 жени у дома“ – сподели футболистът преди време.

Димитър Бербатов и Елена имат две дъщери. През 2009 г. се ражда първото им дете – Деа. 2012 г. идва с още едно щастие за семейството. Нейното име е Елиа, пише LadyZone.

Футболистът понякога споделя снимки с дъщерите си в профила си в Инстаграм. Елена обаче почти не се вижда в кадрите. Нейното желание е да избягва изяви пред медиите и Бербатов подкрепя решението й.