ЦСКА 1948 взе сина на Херо за треньор, иска безработна звезда на Левски

7 Dni Sofia01.09.2023
payimage-557589

ЦСКА 1948 е отправил оферта към бивш национал на България. Става въпрос за доскорошния халф на Левски Георги Миланов.

Миланов продължава да няма нов отбор и от ръководството на ФК ЦСКА 1948 веднага са влезли в контакт с него. Предложението към полузащитника е било доста добро от финансова гледна точка, но на този етап играчът не е дал категоричен отговор дали приема или не.

Надеждата на футболиста е да хване „последно 10“ при излизане в чужбина, но към днешна дата нямал конкретно предложение за там.

Интерес към него имаше от Арда, а оферта и от Ботев Пловдив. Там движещата сила е бил Ивелин Попов, който също се оказа ненужен в Левски и напусна. Попето е опитал да убеди 31-годишния Георги Миланов да подсили канарчетата, но засега без успех. Така бившият национал посреща септември месец без отбор.

В същото време ЦСКА 1948 назначи интересно име за треньор в първия отбор. Става въпрос за сина на Димитър Димитров-Херо – Виктор. Той влиза в щаба на старши треньора Николай Панайотов и двамата ще ръководят ФК ЦСКА 1948. Интересното е, че Виктор Димитров също за последно бе на „Герена“. Той водеше втория отбор на Левски в Югозападната Трета лига, но се стигна до раздяла.

Благодетелят на клуба, домакинстващ в Бистрица, Цветомир Найденов пък е останал доволен от работата на 28-годишния Панайотов и ще продължи да му гласува доверие да води първия отбор. При него ЦСКА 1948 победи Етър (1:0) и Славия (2:0). На този етап в ЦСКА 1948 нямали намерение да търсят нов старши треньор след освобождаването на Атанас Рибарски и от временен вариант Панайотов се превръща в постоянен.