НОВО: Стана ясно кога ще бъде възстановено движението по столичния бул. „Владимир Вазов“

Пътища ремонти

До няколко дни ще се установи кога ще бъде възстановено движението по столичния бул. „Владимир Вазов“, каза пред журналисти днес заместник-кметът на Столична община в направление „Обществено строителство“ инж. Ангел Джоргов.

Заради пропадане на част от пътното платно вчера, временно е затворен за движение участък от бул. „Владимир Вазов“ в София, в посока изход от града, между ул. „Тодорини Кукли“ и ул. „Левски Вековен“.

Колегите от Метрополитен АД проучват ситуацията. По всяка вероятност става въпрос за каверна, която е под съществуващ кабелен колектор, под зоната на тротоара. В тази зона се изгражда тунелът между метростанцията при „Герена“ и „Тодорини кукли“, посочи Джоргов. Предполагам, че от днес започват инжектиране с циментов разтвор, каза той.

По думите му с оглед на безопасността вчера своевременно движението е било затворено и са били организирани обходни маршрути на градския транспорт. Джоргов обясни, че ако се налага южното платно на булеварда да остане по-дълго затворено ще бъде направена реорганизация на движението.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории