Измамиха Александър Сано. Актьорът алармира в социалните мрежи

Александър Сано

Актьорът Александър Сано стана жертва на нов вид измама. Фейк профили се представят за него на заклети фенове и искат услуги. Самият Сано предупреди всички потребители на Facebook с видео.

„Уважаеми последователи, в последно време получих много съобщения. Искам много простичко да ви обясня, че ако получавате много любезни съобщения, подтиквайки ви за лични разговори в чатове с мен, а вече дават и адреси да ме посещават, да знаете, че това е пълен фейк. Бъдете интелигентни, не се поддавайте на тъпотията“, предупреждава актьорът Александър Сано.

Измамната онлайн персона пише на фенове: „Как си? Благодаря за подкрепата! За мен е най-голямо удоволствие да си тук. Надявам се да намирате радост и щастие в моите филми. Ще те наричам моят суперфен. Това е моят личен акаунт, който отворих, за да достигам до моите фенове на случаен принцип. Вие сте обичани“. С това съобщение мошеникът закача на куката най-заклетите фенове на актьора, след което започват да изискват срещи на живо и телефонни разговори.

„Не бъдете глупави“, напомни ни Сано. Почитатели признават, че са се вързали: „И при мен се получи. ама как пък точно на мен ми предлага лично да си говорим, си рекох. Толкова безумно нещо“.

„Има и такива, които се връзват… за съжаление или пък за смях“, допълни Сано. Поне образът на 46-годишния актьор не успя да събере плашещата бройка жертви на подобни случаи.