След много бурна нощ: Диляна Попова си направи татус на лицето като на Майк Тайсън (СНИМКА)

Диляна Попова

Красивата моделка сподели уникални кадри в социалните мрежи, на които позира с татуировка на лицето, едно към едно с тази на американския боксьор Майк Тайсън.

„Направих си временна татуировка като тази на Майк Тайсън заради едно щуро парти в Приморско. Рисунката на лицето ми беше много яка, всички много я харесаха.“ Това с ентусиазъм разкри пред „България Днес“ Диляна Попова.

Красивата моделка сподели уникални кадри в социалните мрежи, на които позира с татуировка на лицето, едно към едно с тази на американския боксьор Майк Тайсън. Това провокира феновете й, които разпалено започнаха да питат какво се случва с женствената Диляна Попова.

Събитието беше тематично по филма „Последният ергенски запой“, в който един от главните герои се събуди с татуировка на лицето. В лентата дори участваше и самият Майк Тайсън, на който съм почитателка“, споделя хубавицата, която е категорична, че никога не би направила истински татус по лицето си.

Освен със строг хранителен режим в продължение на четири години Диляна Попова noддъpжашe стройната си фигура с тренировки по бокс.