Фолк певицата Татяна преживява истински КОШМАР! Ще го помни дълго…

Татяна

Фолкпевицата Татяна, която участва в последния сезон на „Сървайвър“, обмисля да напише книга за живота си по подобие на повечето популярни личности, пише “Галерия”.

Изпълнителката е решила да я реализира, защото има много какво да каже на читателите, а личният й живот през годините много рядко е излизал на показ. Само най-близките знаят през какви трудности е минала, а тя наистина се е сблъсквала с огромни изпитания, които са калили духа й и са я направили па-силна.

Най-тежкият й момент е, когато от този свят си отива 60-годишната й майка. Жената умира нелепо. Газова бутилка избухва в дома им в град Съединение през 2017-а и изгарянията са толкова жестоки, че са несъвместими с живота и тя умира в болницата.

„Гледката беше страшна. Когато със сина ми видяхме мама да гори жива. На никого не го пожелавам. Беше като филм на ужасите. Преди година имах и друг труден момент, заради който дълго време трябваше да  лекувам душата си и да се справям сама със себе си. Бях много разочарована и изгубена, но благодарение на Господ успях да се вдигна. Имах чувството, че ще умра, че съм на предела на силите си“, разкрива Татяна.

Дори преди да й предложат да участва в „Сървайвър“, споделя с приятели, че е по-добре да отиде да живее в някоя джунгла, където ще се чувства по-разбрана и по-добре. И точно тогава идва поканата от формата. Тя смята, че се е представила достойно, въпреки че все още има незараснали рани по краката си. И двете й колене са в белези и най-вероятно ще си останат за цял живот, за да й напомнят за тази невероятна авантюра. След като излиза от предаването тя качва пет килограма, защото хапва всичко, каквото пожелае, без да се ограничава. Надява се скоро отново да влезе в топ форма със здравословен режим и тренировки.