Шпионите на Острова са били председатели на секционни комисии

881992

Г-н Грозев е подал сигнал към британските служби за тези трима българи – 45-годишният Орлин Русев, 41-годишният Бисер Джамбазов и 31-годишната Катрин Иванова, но те вече са били обект на интерес от страна на британските служби. От много време са били под вниманието на службите. Те са застрашавали живота на Христо Грозев, не пряко, знаете – той не може да посещава доста страни, даже и такива, които са част от ЕС. Руските служби искат да го ликвидират, а тези хора са работили за тях. Българската прокуратура работи по тези лица и техните връзки със страната ни. Те са участвали в мрежа за фалшиви документи. Това заяви в ефира на Нова телевизия Йордан Цалов от международната служба на ВВС, част от разследващата група „Белингкат“.

По думите му във Великобритания те са извършвали доста съмнителна дейсност – вечер са работили, а през деня извършвали благотворителна дейност.

В пресата на Острова се казва, че двама от тях дори са се представяли като поляци, имали са и фалшиви журналистически карти, както и имот в близост до резиденция на кралското семейство. Голяма част от сънародниците ни са притеснени, че те са боравили с личните им данни, защото са били председатели на секционни избирателни комисии и трябва ЦИК да обяснят как те са заемали такива позиции. У тях са открити 19 фалшиви паспорта.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории