Ужасно! Голяма лична трагедия събори Венелин Петков

Венелин Петков

Бившият ръководител на новинарския екип на BTV, Венелин Петков сподели в електронни медии за инцидент, който е преобърнал живота му. Той разказа за нещо много неприятно, което се случило в дома му в района на Бистрица. Петков изтъкна, че няколко хитри крадци са обрали дома му и са причинили сериозни щети на имуществото му. Те дори са изтръгнали всички кабели от стените, което е предизвикало сериозни щети в дома.

„Разбиха ми къщата и издърпаха всички кабели. Вероятно ги продали за медта в тях“, сподели Венелин Петков за случилото се.

В същото време, половинката на Петков и майка на децата му, Николета Маданска, която е известен спортен журналист на BTV, наскоро се е преместила в село Лозен, където родителите й притежават дом.

Припомняме, че Венелин Петков напусна голямата медия, а Маданска останала и скоро трябва да се върне от майчинство. След раздялата тя се преместилав село Лозен. Венелин Петков не е спрял да се развива професионално и продължава да предава знанията си. Той ще бъде преподавател по мултимедийна публицистика в специалността „Медии и публични връзки“ на УНСС, като допълнително ще води лекции в частно учебно заведение в София.