Не е за вярване! Ани и Зуека чакат трето дете? (СНИМКИ)

ani-i-zueka-chakat-treto-dete-snimki-1

Ha 58 години Васил Василев-Зуека май е в очакване на трето дете. Половинката на актьора – Ани Вичева, изглежда доста напълняла, след като само преди година беше успяла да стане слаба като фиданка. Фигурата ѝ подклажда подозренията, че е бременна.

За огромната промяна във външния вид на Ани Вичева, настъпила в рамките само на няколко месеца, се разбра благодарение на снимки, които певицата Кристина Димитрова публикува в социалните мрежи. Тези дни естрадната звезда отпразнува 63-и рожден ден в Испания, където се е срещнала за обяд във Валенсия със Зуека и неговата половинка. Направили са си снимки за спомен, от които става ясно, че Ани е качила поне 30 килограма, след като миналата година беше отслабнала с около 20 (от теглото си преди да напусне България).

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kristina Dimitrova (@kristina.dimitrova.singer)


През лятото на 2022-pa емигриралият в Испания актьор се беше върнал за малко в страната ни заедно със съпругата и сина си Стефан. Семейството беше засечено от репортер на сайта „Лупа“, който регистрира впечатляващото вталяване на иначе закръглената по природа Ани. Не е ясно как, но тя бе успяла да постигне мерки почти като на фотомодел.

Сега обаче от всичко това няма и следа. От снимките на Кристина Димитрова се вижда, че Вичева вече е далеч по-едра отколкото преди да напусне България. Промяната е толкова очебийна, че хората подозират, че най-вероятно се дължи на бременност. Ани скоро трябва да навърши 48 години – възраст, в която напоследък все повече жени успяват да станат майки, особено ако разчитат на съвременната репродуктивна медицина. Така че няма да е изненада, ако жената на Зуека скоро роди.

Първото дете на двойката дойде на бял свят през пролетта на 2014-а, припомня в. Уикенд. Това е синът им Стефан. Когато замина за Испания, актьорът обяви, че го прави основно заради момчето – не искал то да расте в неблагоприятната българска среда. Семейството емигрира малко преди детето на стане ученик, и го записа в местно школо.

Говори се, че преди да напуснат страната ни, домът на Ани и Зуека в София е бил ограбен. Вичева била пред нервна криза, защото не се чувствала спокойна да живее в България. Явно обаче в Испания се е успокоила и нищо чудно да е поискала да има второ дете.

Родният актьор, освен сина си, има и голяма дъщеря от бившата си жена – режисьорката Нина Димитрова. Това е Девина Василева, която вече има успехи в киното като режисьор. Ако действително Ани e бременна, Василев ще стане баща за трети път на 58-годишна възраст. На тези години много хора вече гледат внуци, но те все пак не са кой знае какво на фона на колегата му Робърт де Ниро, който се сдоби с бебе на своите 79 години, или на Ал Пачино, който е в очакване на бебе на 83.

 За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории