Само в 7DniSofia.bg

Ревливият психопат Тити Папазов държал Гергана 2 денонощия вързана, без храна и вода! Пред любовника й обаче бил по-нисък от тревата

1690911603-sistemen-bufer-19

Тити Папазов от няколко дни е доказан психопат и социопат. Ревльото на българския баскетбол разкри публично, че е обръснал главата на свое гадже заради изневяра.

Действието се е развило през 1995 г., а гаджето е фотомодел на 19 г. на име Гергана. Тя дори не му изневерила, а всъщност предизвикала гнева на Константин, че не е изчакала 6 месеца преди да прави секс с друг мъж след раздялата им, както той считал, че е правилно.

Освен това любовникът на Гергана бил близък приятел на Тити – Александър Грънчаров, който в началото на Прехода се прочу с псевдонима Суно.

Гери е била интимна със Суно, но като всеки комплексар, Тити наказал само нея. Завързал я за парното, два дни я държал там, без храна и вода, обръснал и главата и се гаврел психически с нея.

На Суно обаче нищо не направил, защото имал общ бизнес с него и за да не изтърве парите. Типично за елементарна душичка, каквато носи баскетболният треньор.

И до днес Папазов не се е извинил на Гергана, която повече от месец след това била в депресия. Тити не се извини и за смеха, с който разказа историята пред Тото, който все пак после се извини, че се смя.

В момента обществото ни е много чувствително от подобни гаври заради това, което се случи в Стара Загора. На Тити Папазов обаче не му пука и най-после се разкри що за стока е.

Източник: Crimesbg.comЗа нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории