Само в 7DniSofia.bg

Жена завари непознат мъж в двора в Пловдивско, последва голяма гонка

полиция

След бързи и професионални действия служителите на реда в Първомай задържаха рецидивист, опитал да се укрие след поредно посегателство. Около 7.30 ч. вчера в районното управление постъпил сигнал чрез тел. 112 за кражба от адреса на възрастно семейство.

Според първоначалната информация половин час по-рано домакинята излязла на двора, за да провери защо кучето им лае продължително и там заварила непознат мъж, който побягнал. Впоследствие обитателите на къщата установили, че от коридора липсват две портмонета с пари и лични документи.

Сформираната оперативна група започнала работа по „горещи следи“, а описанието на предполагаемия извършител било разпространено до всички патрули в града. Скоро въпросният мъж бил забелязан в покрайнините на квартал „Дебър“, но при вида на униформените побягнал, насочвайки се към гъста гориста местност. При организираните заградителни действия е заловен и след кратка съпротива от негова страна – отведен с белезници в полицейския арест.

Снета е самоличността му – 45-годишен от Пещера, с богато криминално досие и присъди. У него са намерени откраднатите около 650 лева и документи за самоличност. По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории