Ексклузивен разказ на нападнатия и ВИДЕО от екшъна с Гринго пред айтоска автомивка

Софи Маринова и Гринго

Ще те излежа за 3-4 месеца и пак ще изляза, никой в България не иска да си има работа с мен, казал известният с агресивния си характер айтозлия

Скочи ми с нож, искаше да ме убие, каза, че ще ме направи на две парчета и че ще ми запали колата. Това разказа ексклузивно пред Флагман.бг Ахмед Ахмедов, който вчера бе нападнат от бившия съпруг на Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго. Наш екип го откри минути след срещата му с адвокат. онфликтът между двамата започнал още преди една година. Ахмед, който от над 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, и Гринго били в приятелски отношения. Двамата айтозлии сключили сделка за коли.

„Баща ми почина и няколко месеца по-късно реших да продам колата му, преди това бях докарал от Франция и един Фолксваген Пасат, реших и него да го махна. С Гринго се разбрахме за 9 хиляди лева да ги вземе. Уж всичко беше точно. Имам и звукови записи в месинджър, в които ми обяснява, че ще ми даде часовник, който струва 1000 лева, останалата сума от 8 хиляди пък на два пъти – 4-5 хиляди през август (миналата година) и останалата сума – през септември, преди да замина отново за Франция. Като стана време да си искам парите обаче той буквално изчезна. Нито ми отговаряше на съобщенията, нито на телефонните обаждания. Накрая ме блокира отвсякъде“, разказа Ахмед Ахмедов.

Той скоро пристигнал отново и решил на всяка цена да си потърси парите. Всичките му опити да се свърже с Гринго обаче били неуспешни. До вчера. Отишъл в автомивка „Мъни“. Собственикът Феим му обяснил, че Гринго също е оставил колата си, в момента го няма, но трябва да се върне.

„Реших да го почакам, за да питам за парите. Дойде, поздравих го, той отказа да говори с мен. Питах го дотук ли трябваше да стигнем, но той побесня, бутна ме и изкара нож, с който ме заплаши. Искаше да ме наръга. Креще ше ми „Ще те направя на две парчета, ще те излежа 3-4 месеца и пак ще съм на свобода. Не ме ли знаеш, никой в България не иска да си има работа с мен. Ти къде си тръгнал?! После ми каза „Имаш хубава количка гледам, внимавай да не ти я запалят. Дойдоха после други мъже и той тръгна нанякъде“, обясни още пострадалият.

Ахмедов се обадил на тел. 112. На място веднага пристигнали полицаи, на които подробно разказал за нападението. Той е издирен и арестуван за заплахите, съобщиха наши източници.

Нападнатият айтозлия каза, че ще си търси правата в съда, той вече се е консултирал с адвокат. „Не ме е страх от него, няма да оставя нещата така“, категоричен е той.

Източник: Флагман


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории